Conincx Pop

Het Conincx Pop festivalterrein bevindt zich aan de Westelijke Kanaalweg te Elsloo (Lb).

Kaart Conincx Pop

Parkeren

Wanneer je met de auto naar Conincx Pop komt, is parkeren alleen toegestaan op de door de verkeersregelaar aangegeven plekken. De aan- en afrijwegen MOETEN ten alle tijden vrij zijn voor de hulpdiensten.

Doe er verstandig aan en maak zoveel mogelijk gebruik van de fiets of de benenwagen. Parkeren is uiteraard op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor (eventueel) opgelopen schade aan personenvervoer.

 

Kom je met de fiets dan hebben we in samenwerking met de Rabobank Westelijke Mijnstreek een fietsenstalling gemaakt bij de ingang van het festivalterrein waar toezicht wordt gehouden door onze beveiligers.

Catering

Dorst
Om je dorst te lessen koop je voor € 2,50 een consumptiebon. Een festivalprijs met het verschil dat bij Conincx Pop de entree en de muziek dus gratis is.

 

Honger
Er is keuze uit een heerlijk gevarieerd aanbod voor de bekende vriendelijke Conincx Pop prijzen. Alle gerechten van de cateraar kun je gewoon met consumptiebonnen afrekenen.

*Consumptiebonnen zijn alleen geldig gedurende het festival. Consumptiebonnen van voorgaande editie zijn niet geldig en worden niet geaccepteerd.

Conincx Pop JupilerbekerNog een blok

Huisregels

Het festivalterrein is vanaf 14:00 u GRATIS toegankelijk. 

 

Op het Conincx Pop Festival gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden.
Met het betreden van het festivalterrein ga je akkoord met onze huisregels.
Deze regels zijn er voor jouw en onze veiligheid.
Bezoekers van het festival zijn verplicht om mee te werken aan de controle door beveiligingsmedewerkers.
Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het festival geschiedt op eigen risico van de bezoeker. Stichting Conincx Pop is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel als gevolg van het bijwonen van het festival.
Heb respect voor elkaar en gun iedereen een geweldig festival.
Heb je een probleem, los het op zonder agressiviteit en geweld. Het is tenslotte feest aan de Maas. En dat willen we uiteraard graag zo houden.
We houden ons aan de wet en schenken dus geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.  Bij de ingang is er een actieve toegangscontrole en wordt bij het verstrekken van de polsbandjes op leeftijd gecontroleerd. Legitimatie is verplicht. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.
We zijn een gratis festival dus elke consumptie die je bij ons koopt is een bijdrage aan dit festival. Het is dan ook niet toegestaan om etenswaren en drank mee het terrein op te nemen.
In verband met de veiligheid van iedereen zijn de volgende zaken niet toegestaan: drugs, drugshandel, wapens, stagediven, crowdsurfen, open vuur, fakkels, het klimmen in stellingen en tenten of op het podium, graffiti, vandalisme, vernieling, wildplassen, bedreiging, geweld, discriminatie, seksuele intimidatie, gooien met voorwerpen. Deze opsomming is natuurlijk niet limitatief.
De mensen van de organisatie, barcrew, beveiliging, EHBO en verkeersregelaars zijn voor jullie aan het werk. Laat ze hun werk doen, behandel ze met respect en volg hun advies of orders op.
Dieren hebben zeer gevoelige oren dus doe je huisdieren een plezier en laat deze thuis. Neem je toch je hond mee dan blijft deze altijd aan de lijn.
Op het festival kan meer dan 85 Db(a) aan geluid geproduceerd worden. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor wellicht op kunnen treden aan uw gehoor. Geef uw oren tijdig rust door af en toe een rustige ruimte op te zoeken.
Tijdens het festival kunnen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotiedoeleinden. Een ieder die ons festival bezoekt gaat hier mee akkoord.
Overtreding van één of meer huisregels kan leiden tot verwijdering van het terrein.
Bij situaties waarin deze huisregels niet voorzien is het oordeel van de organisatie doorslaggevend.

Alle medewerkers van Conincx Pop wensen je een geweldig festival.
 

Extra

NIX 18

Ben je jonger dan 18, dan verkopen we je géén alcohol en géén tabak

Bij de ingang worden polsbandjes verstrekt. We hebben hiervoor gekozen om onze barmedewerkers duidelijk zichtbaar te maken wie 18 jaar en ouder is. Hou er dus rekening mee dat je om je paspoort of ID wordt gevraagd. Bij twijfel wordt er uit gegaan van 'jonger dan 18'. 

  • Jupiler
  • Fonds Podiumkunsten
  • Coca-Cola
  • Gemeente Stein